Tijdsbesparing - Extra Omzet - Minder boekhouding - Gemoedsrust

Zorgeloos declareren

  • U dient uw declaraties in, wij zorgen voor de rest;
  • Betalingen op uw eigen rekening, geen factoring;
  • Pro-actieve deskundigen met jarenlange ervaring;
  • Voor alle eerstelijns zorg dus huisartsen, fysiotherapeuten, verloskundigen etc;
  • Ook apotheekhoudende huisartsen - aanbevolen door SOFA bv;
  • Versimpelde boekhouding;
  • Bereikbaar ook buiten reguliere kantooruren

Zaak op Orde verzorgt de complete declaratieafhandeling voor u, inclusief het verwerken van retourinformatie en het nabellen van verzekeraars. Wij filteren de onjuiste declaraties eruit en zorgen dat die op een andere manier gefactureerd kunnen worden. Daarna ontvangt u het toegezegde geld rechtstreeks op uw bankrekening. Alle eerstelijns zorgsoorten worden ondersteund.
Wij maken zo nodig patientfacturen, controleren uw contracten, zorgen voor ION afhandeling, declararen buitenlandse passanten en nog veel meer.

Koppelingen met boekhoud-pakketten

Wij koppelen ook met uw financiele adminstratie. De facturen worden automatisch geboekt en uw bankafschriften worden afgeletterd. Zaak op Orde werkt nauw samen met een aantal gerenommeerde accountantskantoren die bekend zijn met de zorg. Ook kunnen wij desgewenst uw gehele boekhouding verzorgen.

Beveiliging en privacy

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens en verwerken alleen de data die strikt noodzakelijk zijn voor het declararen, we hebben - en willen - dan ook geen inzicht in de medische dossiers van uw patiënten.
Privacy en beveiliging van uw gegevens is gewaarborgd, wij zijn gecertificeerd voor ISO27001 en NEN7510 en zorgen actief voor bewustzijn bij onze medewerkers en klanten over de gevoeligheid van de data die we verwerken.

Declaratiescan

Wilt u weten of u efficient declareert, probeer dan dan zonder risico en zonder verplichtingen, onze declaratiescan.

Met deze scan controleren wij, met ons systeem, uw declaraties en retourinformatie over de achterliggende periode. Als blijkt dat er geld is blijven liggen, doen wij hiervoor een her-declaratie. De scan geeft een goed inzicht in de kwaliteit van uw declaratie-proces, en natuurlijk ook in wat hoe Zaak Op Orde voor uw praktijk kan betekenen.

WMO, PGB en Jeugdzorg

Ook met declaraties aan gemeenten in het kader van de WMO en de jeugdzorg kunt u bij ons terecht. Uw medewerkers kunnen hun uren registreren in onze WMO app, en natuurlijk verzorgen wij de declaraties naar gemeenten, het CAK en naar uw clienten. Ook hier zorgen wij dat u uw geld zo snel mogelijk ontvangt.

Vrijwilligers

Voor een aantal vrijwilligersorganisaties zoals o.a. Gilde Amsterdam en Handen in Huis heeft Zaak op Orde een pakket ontwikkeld wat vrijwilligers matcht met hulpvragers. Zo kunnen bijvoorbeeld mensen die een taalachterstand hebben en daar wat aan willen doen sneller worden geholpen door de juiste personen.

Wie zijn wij

Het team van Zaak op Orde bestaat uit specialisten met de passie om u zo goed mogelijk te assisteren bij de taken die wel moeten maar waar uw hart niet ligt. Spreekt onze dienstverlening u aan neem dan contact op! We begrijpen dat u het overdag druk heeft met uw patiënten of cliënten. Wij zijn om deze reden ook buiten reguliere kantooruren bereikbaar voor u.

Wij willen u graag helpen:

Zaak op Orde bv
Veensteeg 1
3972MH Driebergen
Tel: 0343 53 19 08
info@zaak-op-orde.nl